Recull premsa

Arbres i plantes als carrers del nucli antic
29/10/2010

Coneixeu el Cereus peruvianus? (Cactus de l’ordinador)
01/10/2010

Es col.loquen les palmeres del final de la rambla de la Pau
27/05/2010

Eixample de Mar i Tecjardí; el primer mig any
04/2010

Finalitzen diverses obres de jardineria de la ciutat
21/05/2009

Actuacions a Vilanova i la Geltrú
11/05/2009

 

Data: 21/05/2009

Font: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú »

Finalitzen diverses obres de jardineria
de la ciutat


Els treballs iniciats durant el mes d'abril van concloent.

Jardins, verger del Mestre Toldrà

 

Durant aquests dies estan finalitzant diverses obres de jardineria que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria de Via Pública, va encarregar a principis d'abril a l'empresa CESPA, concessionària del manteniment dels parcs i jardins de Vilanova i la Geltrú conjuntament amb l'empresa vilanovina especialitzada en jardineria tecjardí.

Una de les actuacions ja finalitzades ha estat a la rotonda de la carretera de l'Arboç, on s'ha fet una intervenció provisional, pendent de la finalització de les obres de continuació de la ronda ibèrica. Aquest caràcter no definitiu fa que els elements ornamentals que ara ja es poden veure es puguin traslladar i aprofitar en d'altres intervencions. L'actuació a la rotonda, que no disposa de sistema de rec, ha consistit en la col·locació de diverses capes de grava, al perímetre exterior i gespa artificial al perímetre interior. L'acció s'ha completat amb la creació de tres zones amb plantes de flor.

La segona de les intervencions, ja finalitzada, correspon a la zona enjardinada que hi ha a voltant del castell de la Geltrú, el verger del Mestre Toldrà. La intervenció s'ha concentrat en els parterres i l'antiga cassoleta de la font, amb la incorporació de diversos tipus de plantes amb flor i gespa artificial, i l'eliminació definitiva de l'heura que havia provocat problemes de filtracions d'aigua a les antigues parets de pedra i terra del castell.

Una darrera actuació de millora de la jardineria municipal, pendent de finalitzar en els propers dies, és la que s'està realitzant a la rotonda que hi ha a la confluència entre la ronda Europa i la ronda Ibèrica. En aquest punt els treballs consisteixen en la instal·lació d'una zona de grava al perímetre exterior i un gran parterre floral a l'interior de la rotonda.

   


» TECJARDÍ | C/ Llibertat, 147, local 3 | 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona) | Tel: 722 500 096 | e-mail: informacio@tecjardi.com facebooktwitter

   
Webs amigues:  
quindósverdaliaambientalia

© TECJARDÍ 2010-2013.

Web by judithantolin.com