Recull premsa

Arbres i plantes als carrers del nucli antic
29/10/2010

Coneixeu el Cereus peruvianus? (Cactus de l’ordinador)
01/10/2010

Es col.loquen les palmeres del final de la rambla de la Pau
27/05/2010

Eixample de Mar i Tecjardí; el primer mig any
04/2010

Finalitzen diverses obres de jardineria de la ciutat
21/05/2009

Actuacions a Vilanova i la Geltrú
11/05/2009

 

Data: 25/03/2009

Font: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú »

Obres de millora a la jardineria de la ciutat durant el mes d'abril


L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria de Via Pública, ha encarregat tres projectes de millora en diversos punts de la ciutat.


L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria de Via Pública, ha encarregat l'execució de tres projectes de millora en temes de jardineria, en diferents punts de la ciutat.
Els treballs, que s'iniciaran durant el mes d'abril i que es preveu finalitzin durant en mateix mes, aniran a càrrec de CESPA, l'empresa concessionària del manteniment dels parcs i jardins de Vilanova i la Geltrú conjuntament amb l'empresa vilanovina especialitzada en jardineria Tecjardí.
La primera de les millores es farà a la rotonda de la carretera de l'Arboç. Aquesta serà una intervenció provisional, pendent de la finalització de les obres de continuació de la ronda ibèrica. Aquest caràcter no definitiu fa que els elements ornamentals que ara s'hi instal·lin es puguin traslladar i aprofitar en intervencions futures. L'actuació a la rotonda, que no disposa de sistema de reg, consistirà en la col·locació de diverses capes de grava al perímetre exterior i gespa artificial al perímetre interior. L'acció es completarà amb la creació de tres zones amb plantes de flor.
La segona de les intervencions es farà a la rotonda que hi ha a la confluència entre la ronda Europa i la ronda Ibèrica. En aquest punt els treballs consistiran en la instal·lació d'una zona de grava al perímetre exterior i un gran parterre floral a l'interior de la rotonda.
L'ultima de les actuacions de millora de la jardineria municipal, que tindrà lloc durant aquest mes d'abril, es realitzarà al voltant dels jardins verger del Mestre Toldrà. La intervenció es concentrarà en els parterres i l'antiga cassoleta de la font, amb la incorporació de diversos tipus de plantes amb flor.

   


» TECJARDÍ | C/ Llibertat, 147, local 3 | 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona) | Tel: 722 500 096 | e-mail: informacio@tecjardi.com facebooktwitter

   
Webs amigues:  
quindósverdaliaambientalia

© TECJARDÍ 2010-2013.

Web by judithantolin.com